Известие

Collapse
No announcement yet.

Компютър от 1.6 за 1.3 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
    Колеги имам едно питане . Та трябва да сменя компа на колицата , защото тя в момента е с компютър от 33-ка и ми бърка работата на мотора . Та има ли проблем ако сложа компютър от 1.6 боксер на 1.3 . Благодаря
    Колега, слагането на комп от 33-ка е игра, без смисъл.Различни са както ТПС, така и МАП-а.Освен това при 145/6 имаме около 250-300 кила отгоре и за това режима е различен.
    С това само допълвам Боби 33!
    Все пак не уточни с какви карантии си на твоята.
    С тези на 33 или 145/6!?
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Колата на момчета е сток 1.3 боксер 145 всичко е оригинално..

Проблема е че по оригиналния комп, някой се е правил на тунер и си е играл със софтуера и т.н...И понеже не се е справил и после не е успял да запали повече колата, е сложил някакъв комп от 33ка.... И съответно колата в момента работи с комп от 33ка, но харчи, не върви и не работи добре...

Манол-Hunter иска да си сложи/намери оригинален комп. за неговата си кола и да си кара безгрижно и щастливо.Въпроса е че в момента му е изпаднал на добра цена комп от 1.6 боксер и заради това попита дали ще станат...

Тоест явно ще си мине на варианта да си търси такъв от 1.3 боксер 145...

П.П Мисля че е ясна и финансовата част на проблема...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
        не имам предвид че компа на 1.3 боксер е магнет марели който се слага и на 1.4 16в тс , което следва че и 1.4 16в тс преди 99 е със комп магнет марели което следва че комповете са еднакви, а от къде знам това, виждал съм компа на 1.3 боксер на който пише за какви мотори се използва! а именно 1.3 боксер и 1.4 16в..... на компа си пише ве хора...колкото до 1.6 боксер той е със електроника на бош и наистина няма нищо общо, 1.4 16в е със електроника на магнет марели и със същия комп като на 1.3 боксер!
        Смени дилъра....то и аз нищо не разбирам ма тва вече е смешно
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

Дотук от казаното разбрах , че трябва да си намеря комп от 1.3 боксер + ключове така ли , защото колицата в момента не знам как е направена , но ми всети ключ на таблото. А при смяна на ключове, трябва да сменя всички ключалки. А няма ли да е по добре да сложа газ и да забравя с проблема с компа ???

Comment

ами мисля че ти трябва компаа,ключовете и имобилайзера,както и поне млючалката на волана
            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
            alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
              ами мисля че ти трябва компаа,ключовете и имобилайзера,както и поне млючалката на волана
              Мисля, че колегата, който съм цитирал е прав, това е всичко което ти трябва.
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

1-во екуто от 33 и 145 за 1,3 (1,4) боксер са почти еднакви с разлика в някои сензори
                2-ро екуто на 1,4 и 1,6 боксер са различни и инсталацията им е различна
                3-то нямат нищо общо с тия на ТС
                4-то ако намериш еку от 1,3 145 без имобилайзер, няма да имаш проблем с ключовете. ако е с имобилайзер, ключар може да го премахне иначе ще трябва да сменяш ключалките и да имаш ключовете на колата донор.
                точка

Comment

извинявам се че се опитах да подведа колегата, комп от 1.4 16в не става за 1.3 боксер, явно съм се объркал
                  Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                    извинявам се че се опитах да подведа колегата, комп от 1.4 16в не става за 1.3 боксер, явно съм се объркал
                    Колега някаде видях , че имаш 145 1.3 на части , така че в скоро време май ще се видим за едно компютърче

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                      Колега някаде видях , че имаш 145 1.3 на части , така че в скоро време май ще се видим за едно компютърче
                      колега продадох го, но са мо останали спомени че пишеше на него че става и аз 1.4 16в и за това ти казах така.....но явно се бъркам
                      Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Working...
                      X